TIETOJA KOHTEESTA


Vuonna 2012 valmistunut iso skandinaavinen designhuvila on täysin varusteltu ja sijaitsee itäisen Suomenlahden saaristossa. Nauti huikeista maisemista avomeren äärellä. Suurista ikkunoista voit jopa nähdä horisontissa siintävän Suursaaren. Hirsirakenteisessa rantasaunassa on perinteinen suomalainen saunatunnelma. Kesä, terassi, kylmät juomat, grillaus ja chillaus- se on Lodge Vehmas!


Päärakennus on 158 m2 ja yöpymiseen on sängyt kuudelle. Vierastalossa on käytössäsi yksi 10 m2:n huone jossa kerrossänky kahdelle. Nukkumapaikat siis yhteensä kahdeksalle hengelle. Käytössäsi on myös saunarakennus 25 m2.

Varustuksiin kuuluu mm. kaasugrilli, saaristolaissavustin, puugrilli ja rengaskeitin jossa paellapannu. Vuokraan sisältyy soutuvene ilman moottoria. Talo sijaitsee aurinkoisella rinnetontilla, mutta myös tasaista nurmikkopihaa kesäpelejä varten löytyy. Kaasu, polttopuut ja savustukseen käytettävä leppäpuu sisältyy vuokraan. Etätyöskentelyyn on ergonominen työpiste, näyttö ja tulostin käytettävissäsi.
Veneenlaskupaikka on lähellä ja huvilan rannassa on aallonmurtaja laiturilla. Läheltä löytyy loistavat kalastuspaikat. Legendaariset Pyhtään meritaimenenpaikat alkavat omasta rannasta. Kohteeseen on perille tie. Julkisia liikennevälineitä ei ole lähellä, paitsi taksi. Talon pihasta pääsee luontoon ja poluille tai vaikka marjastamaan. Myös maastopyöräilyyn sopivat polut alkavat suoraan pihasta. Etäisyys Helsinki-Vantaan lentokentälle 120km, Helsingin rautatieasemalle 124 km, Vaalimaalle 85km ja Kotkaan 30 km. Lähimpään ruokakauppaan on 12 km.

%d bloggaajaa tykkää tästä: