Sijainti

Huvila sijaitsee Pyhtäällä, tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Etäisyys Helsinki-Vantaan lentokentälle 120km, Helsingin rautatieasemalle 124 km, Vaalimaalle 85km ja Kotkaan 30 km. Lähimpään ruokakauppaan on 12 km. Uuperin laskettelurinteille 45km. Pyhtään Redstone lentokentälle 10 km.

Huvila sijaitsee rinnetontilla avomeren ääressä. Veneelle on suojaisa satama, jossa on myös pienemmille lapsille turvallinen uimapaikka. Läheiset metsät ovat hyviä sienestys- ja marjastuspaikkoja. Maastopyöräilyyn sopivat polut alkavat suoraan pihasta. Kalastusmahdollisuudet ovat mainiot. Myös meritaimenenkalastusta kannattaa kokeilla aikaisin keväällä tai syksyllä. Ahventa ja haukea saa koko vuoden läheisiltä kareilta tai saaren toiselta puolelta Purolanlahdelta. Veneenlaskupaikka sijaitsee lähellä. Opastan mielelläni kalastuspaikkojen luokse. Mahdollisuus myös vesilintujen metsästykseen yksityisellä kosteikolla (katso http://www.sorsastus.com).

2 vastausta artikkeliin “Sijainti

  1. Hei! Tosi kaunis huvila ja tontti. Olen kiinnostunut ensi vuoden heinäkuusta, 1-3 viikkoa alkaen 10.7.23. Mikä on viikkovuokra tai vuokra koko ajalta. Olemme Saksan suomalainen perhe, ei pieniä lapsia eikä lemmikeitä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: